Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) - Verkocht

Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!
Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!Ysbrant - Boot in imaginair landschap, olieverf op doek (ingelijst) kopen? Bied vanaf 595!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ysbrant (1937)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1960
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Surrealistisch
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 80 x 94 cm (h x b)
Incl. lijst 81 x 95 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Bijzonder, en redelijk vroeg werk van Ysbrant.  Olieverf op doek, rechtsonder gesigneerd en gedateerd (‘60), in zeer eenvoudige houten lijst.  In goede conditie.

Afmetingen: 95cm x 81cm (incl. lijst), 94cm x 80cm (doek)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald.  Verzending per koerier is eventueel mogelijk en kan door de koper zelf geregeld worden met een koerier van zijn/haar keuze (bijvoorbeeld met Swift Koeriers via de Kunstveiling website).
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieGoed
Wat craquelure op een paar plekken en aan de linkerkant wat kleine stukjes met verfverlies (zie foto’s).
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Ysbrant (1937) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Rosser
Lid sinds 2013
3700 verkochte items
Alle items van deze verkoper (206)
95 cm
81 cm
94 cm
80 cm