• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Zao Wou-Ki - Porseleinen bord door Atelier de Segries

Zao Wou-Ki - Porseleinen bord door Atelier de Segries kopen? Bied vanaf 200!
Zao Wou-Ki - Porseleinen bord door Atelier de Segries kopen? Bied vanaf 200!Zao Wou-Ki - Porseleinen bord door Atelier de Segries kopen? Bied vanaf 200!Zao Wou-Ki - Porseleinen bord door Atelier de Segries kopen? Bied vanaf 200!
Zao Wou-Ki - Porseleinen bord door Atelier de Segries kopen? Bied vanaf 200!Zao Wou-Ki - Porseleinen bord door Atelier de Segries kopen? Bied vanaf 200!Zao Wou-Ki - Porseleinen bord door Atelier de Segries kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (278)

Lid sinds 2010
37133 verkochte items
Alle items van deze verkoper (258)
  • Zao Wou-Ki (1921-2013)
TypeBijzondere Uitgaves
Jaartal1986
Techniek3D Multiples & Objecten
Afmetingen25 cm x 25 cm x 2 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker

Porseleinen bord met print van Zao Wou-Ki, uitgevoerd door Atlier de Segries in 1986.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling. Conditie

ConditieZeer Goed

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Zao Wou-Ki (1921-2013)

Alle items van deze kunstenaar(1) Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (278)

Lid sinds 2010
37133 verkochte items
Alle items van deze verkoper (258)
25
25
2
Veiling is afgelopen

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:21-07-2021 om 15:36
Eindtijd:01-08-2021 om 19:32
Openingsbod€ 200
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.