Alphons van Leeuwen (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alphons van Leeuwen
Alphons van Leeuwen (1936)

Alphons van Leeuwen (1936)

Kunstenaar

Alphons VAN LEEUWEN (1936) genoot zijn opleiding in Utrecht bij Academie Artibus, waar hij in 1963 afstudeerde als toegepast schilder en beeldhouwer. Sinds 1960 woont en werkt hij in Bodegraven.

Naast het vele opdrachtenwerk voor particulieren, bedrijven en overheden, het inrichten van stiltecentra in ziekenhuizen en penitentiaire inrichtingen, heeft hij ook een collectie autonoom werk:

beelden van gepatineerd brons en messing, prenten en zeefdrukken.

Motivatie: “Het beelden” is wat mij bezighoudt De mens Het beeld Als universeel symbool

Aangeboden items
1
Verkochte items
55
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Alphons van Leeuwen - Verbeelding (1984) kopen? Bied vanaf 275!
Alphons van Leeuwen - Verbeelding (1984)Schilderij
Geplaatst doorLEEUWENDEEL
Eindtijd 18-12-2022 om 22:55
Jaartal1984
TechniekAcryl
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Alphons van Leeuwen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alphons van Leeuwen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alphons van Leeuwen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alphons van Leeuwen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alphons van Leeuwen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alphons van Leeuwen!

Volg het aanbod kunst van Alphons van Leeuwen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alphons van Leeuwen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alphons van Leeuwen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alphons van Leeuwen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alphons van Leeuwen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alphons van Leeuwen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alphons van Leeuwen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alphons van Leeuwen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alphons van Leeuwen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alphons van Leeuwen?

Kunst kopen van Alphons van Leeuwen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alphons van Leeuwen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alphons van Leeuwen. Om meer kans te maken om de Alphons van Leeuwen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alphons van Leeuwen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.