Barend Leonardus Hendriks (1830-1899)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Barend Leonardus Hendriks
Barend Leonardus Hendriks (1830-1899)

Barend Leonardus Hendriks (1830-1899)

Barend Leonardus HENDRIKS (Arnhem 1830 - Arnhem 1899)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Barend Leonardus Hendriks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Barend Leonardus Hendriks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Barend Leonardus Hendriks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Barend Leonardus Hendriks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Barend Leonardus Hendriks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Barend Leonardus Hendriks!

Volg het aanbod kunst van Barend Leonardus Hendriks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Barend Leonardus Hendriks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Barend Leonardus Hendriks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Barend Leonardus Hendriks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Barend Leonardus Hendriks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Barend Leonardus Hendriks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Barend Leonardus Hendriks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Barend Leonardus Hendriks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Barend Leonardus Hendriks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Barend Leonardus Hendriks?

Kunst kopen van Barend Leonardus Hendriks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Barend Leonardus Hendriks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Barend Leonardus Hendriks. Om meer kans te maken om de Barend Leonardus Hendriks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Barend Leonardus Hendriks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.