Bernadette Leijdekkers (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bernadette Leijdekkers
Bernadette Leijdekkers (1949)

Bernadette Leijdekkers (1949)

Kunstenaar

Bernadette Leijdekkers - geboren in 1949 te Utrecht, werkt al meer dan 25 jaar als zelfstandig kunstenaar, schilder, beeldhouwer, fotograaf.

Aangeboden items
4
Verkochte items
86
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bernadette Leijdekkers - Nieuwe Visie kopen? Bied vanaf 109!
Bernadette Leijdekkers (1949) Nederlands Nieuwe Visie
TechniekBrons
Afmetingen14.5 x 15.5 x 5 cm (h x b x d)
Gewicht880 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 109
Bied mee Bied mee
Bernadette Leijdekkers - Muziek kopen? Bied vanaf 100!
Bernadette Leijdekkers (1949) Nederlands Muziek
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen80 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Bernadette Leijdekkers - 2 Personen kopen? Bied vanaf 50!
Bernadette Leijdekkers (1949) Nederlands 2 Personen
TechniekVerbronsd
Afmetingen18 x 14 x 6 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Bernadette Leijdekkers - “Spiegelbeeld” kopen? Bied vanaf 45!
Bernadette Leijdekkers (1949) Nederlands “Spiegelbeeld”
TechniekBrons
Afmetingen16 x 12 x 5 cm (h x b x d)
Gewicht740 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bernadette Leijdekkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernadette Leijdekkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernadette Leijdekkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernadette Leijdekkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernadette Leijdekkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernadette Leijdekkers!

Volg het aanbod kunst van Bernadette Leijdekkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernadette Leijdekkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernadette Leijdekkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernadette Leijdekkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernadette Leijdekkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernadette Leijdekkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernadette Leijdekkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernadette Leijdekkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernadette Leijdekkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernadette Leijdekkers?

Kunst kopen van Bernadette Leijdekkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernadette Leijdekkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernadette Leijdekkers. Om meer kans te maken om de Bernadette Leijdekkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernadette Leijdekkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.