Charles Popelier (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charles Popelier
Charles Popelier (1955)

Charles Popelier (1955)

Kunstenaar

Charles POPELIER (Mönchengladbach, 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Charles Popelier - Gouache op papier, Cornwall VII - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Charles Popelier - Gouache op papier, Cornwall VII - Ingelijst (Zeer groot)Tekening / Aquarel
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 15-01-2023 om 19:06
Jaartal1992
TechniekGouache
Afmetingen158 cm x 126 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Charles Popelier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charles Popelier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charles Popelier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charles Popelier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charles Popelier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charles Popelier!

Volg het aanbod kunst van Charles Popelier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charles Popelier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charles Popelier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charles Popelier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charles Popelier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charles Popelier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charles Popelier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charles Popelier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charles Popelier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charles Popelier?

Kunst kopen van Charles Popelier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charles Popelier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charles Popelier. Om meer kans te maken om de Charles Popelier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charles Popelier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.