Claus Costa (1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Claus Costa
Claus Costa (1971)

Claus Costa (1971)

Kunstenaar

Claus COSTA (Rio de Janeiro 1971)

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Braziliaans Braziliaans  
Links
Favoriet
filters
Claus Costa - Boedha kopen? Bied vanaf 400!
Claus Costa (1971) Braziliaans Boedha
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen80 x 130 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
Claus Costa - 3 luik Michael Jackson & Diana Ross kopen? Bied vanaf 1495!
Claus Costa (1971) Braziliaans 3 luik Michael Jackson & Diana Ross
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen130 x 390 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 1.495
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Claus Costa

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Claus Costa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Claus Costa. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Claus Costa en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Claus Costa te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Claus Costa!

Volg het aanbod kunst van Claus Costa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Claus Costa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Claus Costa instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Claus Costa kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Claus Costa!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Claus Costa kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Claus Costa en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Claus Costa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Claus Costa of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Claus Costa?

Kunst kopen van Claus Costa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Claus Costa, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Claus Costa. Om meer kans te maken om de Claus Costa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Claus Costa! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.