Curiosa
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Curiosa
Curiosa

Curiosa

Kunstenaar

Curiosa

Aangeboden items
1
Verkochte items
582
Favoriet
FA. (160 x Favoriet)
filters
Curiosa - Bob van Persie voor Aguri - de ‘Persiebal’ (gelimiteerde oplage) kopen? Bied vanaf 50!
Curiosa Bob van Persie voor Aguri - de ‘Persiebal’ (gelimiteerde oplage)
Afmetingen22 cm x 22 cm (h x b)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Curiosa

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Curiosa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Curiosa. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Curiosa en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Curiosa te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Curiosa!

Volg het aanbod kunst van Curiosa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Curiosa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Curiosa instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Curiosa kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Curiosa!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Curiosa kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Curiosa en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Curiosa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Curiosa of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Curiosa?

Kunst kopen van Curiosa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Curiosa, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Curiosa. Om meer kans te maken om de Curiosa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Curiosa! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.