Daum Nancy (1864-1930)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Daum Nancy
Daum Nancy (1864-1930)

Daum Nancy (1864-1930)

Fabrikant

Daum

Daum is kristalstudio in Nancy, Frankrijk. Opgericht in 1878 door Jean Daum (1825–1885). Zijn zoons, Auguste Daum (1853–1909) en Antonin Daum (1864–1931) zorgden voor een stevige groei in de Art Nouveau periode. Daum is bekend van de "Pâte de verre" techniek.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Frans Frans  
Favoriet
filters
Daum Nancy - Prachtige Blauwgroene vaas kopen? Bied vanaf 350!
Daum Nancy (1864-1930) Frans Prachtige Blauwgroene vaas
Afmetingen11.6 x 17.5 x 7.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Design kopen van Daum Nancy

Wilt u graag design kopen van Daum Nancy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Daum Nancy. Betaalbare en exclusieve design van Daum Nancy en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Daum Nancy te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Daum Nancy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Daum Nancy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Daum Nancy instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Daum Nancy design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Daum Nancy!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Daum Nancy kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Daum Nancy en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Daum Nancy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Daum Nancy of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Daum Nancy?

Design kopen van Daum Nancy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Daum Nancy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Daum Nancy. Om meer kans te maken om het designobject van Daum Nancy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Daum Nancy! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.