Ellen Urselmann (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ellen Urselmann
Ellen Urselmann (1941)

Ellen Urselmann (1941)

Kunstenaar

Ellen URSELMANN

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ellen Urselmann - KLEURRIJKE FIGUREN / KLEURZEEFDRUK / 43x33cm / KADER / SIG / 1987 kopen? Bied vanaf 25!
Ellen Urselmann - KLEURRIJKE FIGUREN / KLEURZEEFDRUK / 43x33cm / KADER / SIG / 1987Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 15-02-2023 om 21:15
Jaartal1987
TechniekZeefdruk
Afmetingen43 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ellen Urselmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ellen Urselmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ellen Urselmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ellen Urselmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ellen Urselmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ellen Urselmann!

Volg het aanbod kunst van Ellen Urselmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ellen Urselmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ellen Urselmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ellen Urselmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ellen Urselmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ellen Urselmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ellen Urselmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ellen Urselmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ellen Urselmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ellen Urselmann?

Kunst kopen van Ellen Urselmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ellen Urselmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ellen Urselmann. Om meer kans te maken om de Ellen Urselmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ellen Urselmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.