Geoffrey Wijn (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geoffrey Wijn
Geoffrey Wijn (1968)

Geoffrey Wijn (1968)

Kunstenaar, Designer

Geoffrey WIJN (Singapore 1968)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Geoffrey Wijn - Lotus kopen? Bied vanaf 50!
Geoffrey Wijn (1968) Nederlands Lotus
TechniekAcryl
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Geoffrey Wijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geoffrey Wijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geoffrey Wijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geoffrey Wijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geoffrey Wijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geoffrey Wijn!

Volg het aanbod kunst van Geoffrey Wijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geoffrey Wijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geoffrey Wijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geoffrey Wijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geoffrey Wijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geoffrey Wijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geoffrey Wijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geoffrey Wijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geoffrey Wijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geoffrey Wijn?

Kunst kopen van Geoffrey Wijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geoffrey Wijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geoffrey Wijn. Om meer kans te maken om de Geoffrey Wijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geoffrey Wijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.