Gerda Stromberg (1879-1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerda Stromberg
Gerda Stromberg (1879-1960)

Gerda Stromberg (1879-1960)

Designer

Gerda STRÖMBERG (Nottebäcks 1879 - Växjö 1960)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Gerda Stromberg - Kristallen vaas met gegraveerd Vikingschip kopen? Bied vanaf 55!
Gerda Stromberg (1879-1960) Zweeds Kristallen vaas met gegraveerd Vikingschip
Afmetingen11 cm x 7 cm x 5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
FA. 
Gerda Stromberg - Strombergshyttan zweeds design. kopen? Bied vanaf 65!
Gerda Stromberg (1879-1960) Zweeds Strombergshyttan zweeds design.
Afmetingen14 cm x 8.5 cm x 6.5 cm (h x b x d)
Gewicht837 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Design kopen van Gerda Stromberg

Wilt u graag design kopen van Gerda Stromberg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Gerda Stromberg. Betaalbare en exclusieve design van Gerda Stromberg en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Gerda Stromberg te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Gerda Stromberg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Gerda Stromberg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerda Stromberg instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Gerda Stromberg design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Gerda Stromberg!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Gerda Stromberg kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Gerda Stromberg en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Gerda Stromberg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Gerda Stromberg of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Gerda Stromberg?

Design kopen van Gerda Stromberg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Gerda Stromberg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Gerda Stromberg. Om meer kans te maken om het designobject van Gerda Stromberg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Gerda Stromberg! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.