Gerdine Duijsens-Kroezen
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerdine Duijsens-Kroezen
Gerdine Duijsens-Kroezen

Gerdine Duijsens-Kroezen

Kunstenaar

Gerdine Duijsens-Kroeze 1951

Aangeboden items
1
Verkochte items
64
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gerdine Duijsens-Kroezen aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 64 items van Gerdine Duijsens-Kroezen verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 42 mensen die Gerdine Duijsens-Kroezen favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gerdine Duijsens-Kroezen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerdine Duijsens-Kroezen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerdine Duijsens-Kroezen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerdine Duijsens-Kroezen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerdine Duijsens-Kroezen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerdine Duijsens-Kroezen!

Volg het aanbod kunst van Gerdine Duijsens-Kroezen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerdine Duijsens-Kroezen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerdine Duijsens-Kroezen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerdine Duijsens-Kroezen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerdine Duijsens-Kroezen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerdine Duijsens-Kroezen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerdine Duijsens-Kroezen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerdine Duijsens-Kroezen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerdine Duijsens-Kroezen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerdine Duijsens-Kroezen?

Kunst kopen van Gerdine Duijsens-Kroezen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerdine Duijsens-Kroezen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerdine Duijsens-Kroezen. Om meer kans te maken om de Gerdine Duijsens-Kroezen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerdine Duijsens-Kroezen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.