Han van Meegeren (1889-1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Han van Meegeren
Han van Meegeren (1889-1947)

Han van Meegeren (1889-1947)

Kunstenaar

Han van Meegeren, de grote meestervervalser van oude schilderijen. (1889 - 1947)

Aangeboden items
4
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Han van Meegeren - Portret van een zittende vrouw kopen? Bied vanaf 888!
Han van Meegeren (1889-1947) Nederlands Portret van een zittende vrouw
TechniekOlieverf
Afmetingen64 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 888
Bied mee Bied mee
Han van Meegeren - Hert met Jong kopen? Bied vanaf 25!
Han van Meegeren (1889-1947) Nederlands Hert met Jong
TechniekLitho
Afmetingen33.8 x 24.2 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Han van Meegeren - koperdiepdruk - Hertje met Jong kopen? Bied vanaf 50!
Han van Meegeren (1889-1947) Nederlands koperdiepdruk - Hertje met Jong
TechniekHeliogravure
Afmetingen46 x 32 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Han van Meegeren - 3 boeken kopen? Bied vanaf 50!
Han van Meegeren (1889-1947) Nederlands 3 boeken
TechniekSoftcover
Afmetingen23 x 15 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Han van Meegeren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han van Meegeren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han van Meegeren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han van Meegeren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han van Meegeren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han van Meegeren!

Volg het aanbod kunst van Han van Meegeren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han van Meegeren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han van Meegeren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han van Meegeren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han van Meegeren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han van Meegeren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han van Meegeren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han van Meegeren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han van Meegeren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han van Meegeren?

Kunst kopen van Han van Meegeren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han van Meegeren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han van Meegeren. Om meer kans te maken om de Han van Meegeren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han van Meegeren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.