Henk Kuijpers (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Kuijpers
Henk Kuijpers (1958)

Henk Kuijpers (1958)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Henk KUIJPERS (Reuver 1958)

Woont en werkt in Tegelen.

Al van jongs af aan schilderde Henk Kuijpers graag; echter pas sinds het lijden aan een ernstige ziekte heeft hij er zijn professie van gemaakt. Als inspiratie voor Kuijpers dient vooral het Griekse landschap, waar ook onvoltooide bebouwingen onderdeel van zijn. De pure levensstijl van de Grieken en de natuur die constant in beweging is, spreken hem aan. Door weinig met contouren te werken, geeft Kuijpers zijn landschappen een bepaalde ongrijpbaarheid, een doorzichtigheid. Hij werkt dan ook op basis van herinneringen en fantasieën. Met de kleurencombinaties probeert Kuijpers zowel intensiteit als harmonie te bereiken.


Aangeboden items
3
Verkochte items
178
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Kuijpers - Alyki kopen? Bied vanaf 55!
Henk Kuijpers (1958) Nederlands Alyki
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Henk Kuijpers - mandates kopen? Bied vanaf 55!
Henk Kuijpers (1958) Nederlands mandates
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Henk Kuijpers - Platanos kopen? Bied vanaf 55!
Henk Kuijpers (1958) Nederlands Platanos
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Kuijpers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Kuijpers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Kuijpers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Kuijpers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Kuijpers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Kuijpers!

Volg het aanbod kunst van Henk Kuijpers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Kuijpers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Kuijpers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Kuijpers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Kuijpers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Kuijpers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Kuijpers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Kuijpers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Kuijpers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Kuijpers?

Kunst kopen van Henk Kuijpers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Kuijpers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Kuijpers. Om meer kans te maken om de Henk Kuijpers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Kuijpers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.