H.F. van Goor-Methorst (1911-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. H.F. van Goor-Methorst
H.F. van Goor-Methorst (1911-1981)

H.F. van Goor-Methorst (1911-1981)

Kunstenaar

H.F. (Jetty) van GOOR-METHORST (Zevenaar 1912 - Zutphen 1981)

Aangeboden items
4
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
H.F. van Goor-Methorst - Jan '77 kopen? Bied vanaf 35!
H.F. van Goor-Methorst (1911-1981) Nederlands Jan '77
TechniekAquarel
Afmetingen28 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
H.F. van Goor-Methorst - Herfst 1977 kopen? Bied vanaf 35!
H.F. van Goor-Methorst (1911-1981) Nederlands Herfst 1977
TechniekAquarel
Afmetingen26 x 17 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
H.F. van Goor-Methorst - Laag tij kopen? Bied vanaf 45!
H.F. van Goor-Methorst (1911-1981) Nederlands Laag tij
TechniekAquarel
Afmetingen40 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
H.F. van Goor-Methorst - Giethoorn 13/6/80 kopen? Bied vanaf 35!
H.F. van Goor-Methorst (1911-1981) Nederlands Giethoorn 13/6/80
TechniekAquarel
Afmetingen26 x 17 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van H.F. van Goor-Methorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van H.F. van Goor-Methorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van H.F. van Goor-Methorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van H.F. van Goor-Methorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van H.F. van Goor-Methorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen H.F. van Goor-Methorst!

Volg het aanbod kunst van H.F. van Goor-Methorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van H.F. van Goor-Methorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u H.F. van Goor-Methorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe H.F. van Goor-Methorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van H.F. van Goor-Methorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van H.F. van Goor-Methorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van H.F. van Goor-Methorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van H.F. van Goor-Methorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van H.F. van Goor-Methorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van H.F. van Goor-Methorst?

Kunst kopen van H.F. van Goor-Methorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van H.F. van Goor-Methorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van H.F. van Goor-Methorst. Om meer kans te maken om de H.F. van Goor-Methorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van H.F. van Goor-Methorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.