Jan Verhoeven (1917-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Verhoeven
Jan Verhoeven (1917-1997)

Jan Verhoeven (1917-1997)

Jan Verhoeven werd geboren in Bussum in 1917 en overleed hier in 1997.Woonde en werkte in Bussum.Leerling van I. van Naarden (1936-1937, 1,5 jaar tekenles, van de Nationale Schilderssschool te Utrecht (1938-1939, leerling van H.A. Dievenbach (1940-1944)en les in anatomie en boetseren van Dirk te Nijenhuis te Bussum (1949-1953. Heeft veel samengewerkt en raadgevingen gehad van C.L. Vonk.Schilderde en tekende klassiek-naturalistisch, later meer impressionistisch, stillevens, portretten en landschappen. Bekend restaurateur van oude en moderne schilderijen.Gaf les aan de vereniging de 'Vrije Schilders' te Bussum (1958-1963). (Bron: Scheen)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Verhoeven - Gezicht op de Grote Kerk, Naarden-Vesting kopen? Bied vanaf 100!
Jan Verhoeven (1917-1997) Nederlands Gezicht op de Grote Kerk, Naarden-Vesting
Techniek Olieverf
Afmetingen 50 x 40 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Op Spieraam
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Verhoeven

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Verhoeven? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Verhoeven. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Verhoeven en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Verhoeven te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Verhoeven!

Volg het aanbod kunst van Jan Verhoeven te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Verhoeven te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Verhoeven instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Verhoeven kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Verhoeven!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Verhoeven kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Verhoeven en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Verhoeven via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Verhoeven of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Verhoeven?

Kunst kopen van Jan Verhoeven begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Verhoeven, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Verhoeven. Om meer kans te maken om de Jan Verhoeven te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Verhoeven! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.