Jean Bilquin (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean Bilquin
Jean Bilquin (1938)

Jean Bilquin (1938)

Kunstenaar

Jean BILQUIN (Gent 1938)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Jean Bilquin - gesigneerd affiche kopen? Bied vanaf 69!
Jean Bilquin (1938) Belgisch gesigneerd affiche
TechniekLitho
Afmetingen70 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jean Bilquin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Bilquin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Bilquin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Bilquin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Bilquin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Bilquin!

Volg het aanbod kunst van Jean Bilquin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Bilquin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Bilquin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Bilquin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Bilquin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Bilquin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Bilquin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Bilquin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Bilquin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Bilquin?

Kunst kopen van Jean Bilquin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Bilquin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Bilquin. Om meer kans te maken om de Jean Bilquin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Bilquin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.