Kamagurka (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kamagurka
Kamagurka (1956)

Kamagurka (1956)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus, Tekenaar, Muzikant

Kamagurka (Luc Zeebroek) (België 1956)

Kamagurka (Luc Zeebroek) werd aan de Belgische kust geboren. Hij studeerde aan het KASK in Gent maar stopte daarmee vòòr zijn eindexamen. Hij begon te werken als cartoonist bij HUMO en vergaarde daar vlug roem mee.

Kamagurka publiceert in verscheidene tijdschriften en kranten van Nederland, F rankrijk, UK, Duitsland, Oostenrijk, USA en vele andere. Hij deed verschillende shows op de Belgische en Nederlandse televisie, had een radioshow samen met Herr Seele (zijn levenslange metgezel) op Studio Brussel, en treedt het ganse jaar door op in Nederland en België. Hij schreef ook een kindersprookje en twee toneelstukken die werden opgevoerd bij NTG te Gent. Kamagurka heeft meer dan 25 stripboeken uitgebracht, van Bert en Bobje tot Cowboy Henk.

Als schilder heeft hij ook reeds geëxposeerd in verscheidene galerijen in Nederland en België.

Tussen 2011 en 2014 speelde Kamagurka met zijn theatervoorstelling SPROOK in verschillende zalen in Vlaanderen en Nederland.

Aangeboden items
2
Verkochte items
78
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Kamagurka - Humorist kopen? Bied vanaf 399!
Kamagurka (1956) Belgisch Humorist
TechniekStift
Afmetingen21 x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 399
Bied mee Bied mee
Kamagurka - Vliegangst thuis kopen? Bied vanaf 425!
Kamagurka (1956) Belgisch Vliegangst thuis
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen21 x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 425
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Kamagurka

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kamagurka? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kamagurka. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kamagurka en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kamagurka te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kamagurka!

Volg het aanbod kunst van Kamagurka te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kamagurka te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kamagurka instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kamagurka kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kamagurka!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kamagurka kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kamagurka en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kamagurka via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kamagurka of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kamagurka?

Kunst kopen van Kamagurka begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kamagurka, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kamagurka. Om meer kans te maken om de Kamagurka te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kamagurka! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.