Karlheinz Stockhausen (1928-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karlheinz Stockhausen
Karlheinz Stockhausen (1928-2007)

Karlheinz Stockhausen (1928-2007)

Muzikant

Karlheinz STOCKHAUSEN (Mödrath 1928 - Kürten 2007)

Één van de invloedrijkste componisten uit de tweede helft van de 20e eeuw

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Karlheinz Stockhausen (1928-2007) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Karlheinz Stockhausen (1928-2007) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl kopen van Karlheinz Stockhausen

Wilt u graag vinyl kopen van Karlheinz Stockhausen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Karlheinz Stockhausen. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Karlheinz Stockhausen en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Karlheinz Stockhausen te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Karlheinz Stockhausen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Karlheinz Stockhausen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karlheinz Stockhausen instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Karlheinz Stockhausen vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Karlheinz Stockhausen!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Karlheinz Stockhausen kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Karlheinz Stockhausen en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Karlheinz Stockhausen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Karlheinz Stockhausen of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Karlheinz Stockhausen? (H2)

Vinyl kopen van Karlheinz Stockhausen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Karlheinz Stockhausen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Karlheinz Stockhausen. Om meer kans te maken om de LP van Karlheinz Stockhausen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Karlheinz Stockhausen! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.