Leendert van Lier (1910-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leendert van Lier
Leendert van Lier (1910-1995)

Leendert van Lier (1910-1995)

Kunstenaar

Leendert van LIER (Amsterdam 1910 - Leendert van Lier was een Nederlandse schilder, graficus, verzamelaar en kunsthandelaar. Hij woonde en werkte onder andere in Amsterdam, Utrecht, Veere en Blaricum en werkte met verschillende materialen, zoals olieverf, pastelkrijt en waterverf. Van Lier was leerling van Dick van Luijn. Hij schilderde landschappen, stillevens en dorpsgezichten in een expressionistische stijl. In Blaricum werd hij lid van de Gooische Schildersvereniging.

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Leendert van Lier - Molen in winterlandschap kopen? Bied vanaf 35!
Leendert van Lier (1910-1995) Nederlands Molen in winterlandschap
TechniekOlieverf
Afmetingen72 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Leendert van Lier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leendert van Lier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leendert van Lier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leendert van Lier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leendert van Lier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leendert van Lier!

Volg het aanbod kunst van Leendert van Lier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leendert van Lier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leendert van Lier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leendert van Lier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leendert van Lier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leendert van Lier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leendert van Lier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leendert van Lier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leendert van Lier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leendert van Lier?

Kunst kopen van Leendert van Lier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leendert van Lier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leendert van Lier. Om meer kans te maken om de Leendert van Lier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leendert van Lier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.