Luba
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Luba
Luba

Luba

Etnografica

Stam uit Centraal-Afrika (Democratische Republiek Congo)

Aangeboden items
0
Verkochte items
37
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Luba aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 37 items van Luba verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Etnografica kopen van Luba

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Luba? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Luba. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Luba is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Luba te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Luba te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Luba te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Luba instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Luba objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Luba!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Luba kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Luba en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Luba via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Luba, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Luba?

Etnografica kopen van Luba begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Luba. Om meer kans te maken om het etnografica object van Luba te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Luba! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.