Luciano Castelli (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Luciano Castelli
Luciano Castelli (1951)

Luciano Castelli (1951)

Kunstenaar

Luciano CASTELLI (Luzern, 1951)

Luciano Castelli is een Zwitserse kunstenaar wiens uitgebreide creatieve proces bestaat uit film, fotografie, muziek en schilderkunst. Foto's maken van zichzelf gekleed als piraten, vrouwen en dieren - hij verwijst vervolgens naar de foto's als een stimulans voor zijn expressieve en vaak erotische schilderijen. Geboren op 28 september 1951 in Luzern, Zwitserland, studeerde hij bij Max von Moos aan de School of Applied Arts in zijn geboorteplaats. Castelli verhuisde in 1978 naar Berlijn, waar hij onderdeel werd van de avant-garde en punkscènes. Kunstenaars in dit milieu, zoals Salomé en Rainer Fetting, hebben de carrière van Castelli gekatalyseerd via hun neo-expressionistische schilderijen. De kunstenaar woont en werkt tussen Zürich, Zwitserland, Parijs, Frankrijk en Sevilla, Spanje. Tegenwoordig bevinden de werken van Castelli zich in de collecties van het Ludwig Museum in Keulen, het Musée de Cannes en het Kunstmuseum Lucerne, onder andere.

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Luciano Castelli (1951) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Luciano Castelli (1951) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Luciano Castelli

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Luciano Castelli? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Luciano Castelli. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Luciano Castelli en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Luciano Castelli te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Luciano Castelli!

Volg het aanbod kunst van Luciano Castelli te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Luciano Castelli te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Luciano Castelli instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Luciano Castelli kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Luciano Castelli!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Luciano Castelli kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Luciano Castelli en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Luciano Castelli via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Luciano Castelli of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Luciano Castelli?

Kunst kopen van Luciano Castelli begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Luciano Castelli, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Luciano Castelli. Om meer kans te maken om de Luciano Castelli te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Luciano Castelli! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.