Ludovico Guicciardini (1521-1589)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ludovico Guicciardini
Ludovico Guicciardini (1521-1589)

Ludovico Guicciardini (1521-1589)

Kunstenaar

Ludovico GUICCIARDINI (Florence 1521 - Antwerpen 1589)

Aangeboden items
0
Verkochte items
9
Nationaliteit
ItaliaansItaliaans  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ludovico Guicciardini (1521-1589) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ludovico Guicciardini (1521-1589) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Ludovico Guicciardini

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ludovico Guicciardini? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ludovico Guicciardini. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ludovico Guicciardini en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ludovico Guicciardini te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ludovico Guicciardini!

Volg het aanbod kunst van Ludovico Guicciardini te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ludovico Guicciardini te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ludovico Guicciardini instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ludovico Guicciardini kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ludovico Guicciardini!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ludovico Guicciardini kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ludovico Guicciardini en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ludovico Guicciardini via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ludovico Guicciardini of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ludovico Guicciardini?

Kunst kopen van Ludovico Guicciardini begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ludovico Guicciardini, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ludovico Guicciardini. Om meer kans te maken om de Ludovico Guicciardini te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ludovico Guicciardini! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.