Margit Junge (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Margit Junge
Margit Junge (1962)

Margit Junge (1962)

Kunstenaar

Margit JUNGE (Amsterdam 1962)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Margit Junge - Head affairs II kopen? Bied vanaf 375!
Margit Junge (1962) Nederlands Head affairs II
TechniekZeefdruk
Afmetingen140 x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 375
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Margit Junge

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Margit Junge? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Margit Junge. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Margit Junge en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Margit Junge te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Margit Junge!

Volg het aanbod kunst van Margit Junge te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Margit Junge te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Margit Junge instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Margit Junge kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Margit Junge!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Margit Junge kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Margit Junge en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Margit Junge via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Margit Junge of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Margit Junge?

Kunst kopen van Margit Junge begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Margit Junge, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Margit Junge. Om meer kans te maken om de Margit Junge te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Margit Junge! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.