Mark Kostabi (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mark Kostabi
Mark Kostabi (1961)

Mark Kostabi (1961)

Kunstenaar

Mark Kostabi: 1961 Born: Los Angeles, CA

1988 Founded “Kostabi World” on Ludlow Street in New York, NY

Aangeboden items
2
Verkochte items
74
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Mark Kostabi - For Your Own Good kopen? Bied vanaf 175!
Mark Kostabi (1961) Amerikaans For Your Own Good
TechniekGiclée
Afmetingen61 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
Mark Kostabi - Profite Motive kopen? Bied vanaf 200!
Mark Kostabi (1961) Amerikaans Profite Motive
TechniekGiclée
Afmetingen61 x 69.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Mark Kostabi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mark Kostabi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mark Kostabi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mark Kostabi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mark Kostabi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mark Kostabi!

Volg het aanbod kunst van Mark Kostabi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mark Kostabi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mark Kostabi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mark Kostabi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mark Kostabi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mark Kostabi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mark Kostabi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mark Kostabi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mark Kostabi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mark Kostabi?

Kunst kopen van Mark Kostabi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mark Kostabi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mark Kostabi. Om meer kans te maken om de Mark Kostabi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mark Kostabi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.