• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Matt Groening (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Matt Groening

Matt Groening (1954)

Kunstenaar

Matt GROENING (Portland 1954)

Aangeboden items
2
Verkochte items
47
Nationaliteit
Amerikaans
Links
Favoriet
FA. (21 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Matt Groening - originele productietekening The Simpsons, ingelijst + Certificaat kopen? Bied vanaf 60!
Matt Groening - originele productietekening The Simpsons, ingelijst + Certificaat

Tekening / Aquarel

Geplaatst doormodernart

Eindtijd13-08-2022 om 20:04

Periode1945 t/m 1999
TechniekPotlood
Afmetingen38 cm x 46 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Matt Groening - originele productietekening The Simpsons, Homer, ingelijst + Certificaat kopen? Bied vanaf 120!
Matt Groening - originele productietekening The Simpsons, Homer, ingelijst + Certificaat

Tekening / Aquarel

Geplaatst doormodernart

Eindtijd14-08-2022 om 19:12

Jaartal1995
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen36 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Matt Groening

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Matt Groening? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Matt Groening. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Matt Groening en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Matt Groening te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Matt Groening!

Volg het aanbod kunst van Matt Groening te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Matt Groening te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Matt Groening instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Matt Groening kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Matt Groening!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Matt Groening kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Matt Groening en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Matt Groening via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Matt Groening of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Matt Groening?

Kunst kopen van Matt Groening begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Matt Groening, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Matt Groening. Om meer kans te maken om de Matt Groening te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Matt Groening! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.