Paul den Hollander (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul den Hollander
Paul den Hollander (1950)

Paul den Hollander (1950)

Kunstenaar

Paul den Hollander (Breda, 1950) is een Nederlands fotograaf. Zijn werk is wereldwijd tentoongesteld en is opgenomen in vele collecties van musea en verzamelaars.

Inhoud Tijd, ruimte en de relatie van de mens met de natuurlijke wereld zijn belangrijke thema's in de fotografie van Paul den Hollander. Hij werkt zijn thema's uit in fotoseries die over meerdere jaren ontstaan. De sfeer van zijn werk is verstild en contemplatief.

Aangeboden items
2
Verkochte items
25
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Paul den Hollander - zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Paul den Hollander - zonder titelFotografie

Geplaatst doorBonaMi

Eindtijd 21-10-2022 om 22:00

Jaartal1984
TechniekC-Print
Afmetingen70 cm x 70 cm (h x b)
IngelijstIngelijst
Paul den Hollander - zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Paul den Hollander - zonder titelFotografie

Geplaatst doorBonaMi

Eindtijd 25-10-2022 om 21:39

Periode1945 t/m 1999
TechniekC-Print
Afmetingen70 cm x 70 cm (h x b)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Paul den Hollander

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul den Hollander? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul den Hollander. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul den Hollander en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul den Hollander te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul den Hollander!

Volg het aanbod kunst van Paul den Hollander te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul den Hollander te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul den Hollander instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul den Hollander kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul den Hollander!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul den Hollander kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul den Hollander en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul den Hollander via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul den Hollander of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul den Hollander?

Kunst kopen van Paul den Hollander begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul den Hollander, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul den Hollander. Om meer kans te maken om de Paul den Hollander te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul den Hollander! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.