• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Renaud Levigne (1938-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Renaud Levigne
Renaud Levigne (1938-1999)

Renaud Levigne (1938-1999)

Kunstenaar

Renaud Levigne

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Renaud Levigne - C3883-2 - Het verhaal kopen? Bied vanaf 25!
Renaud Levigne - C3883-2 - Het verhaalGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorMarsmeijer

Eindtijd 23-09-2022 om 21:51

Jaartal1982
TechniekZeefdruk
Afmetingen47 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Renaud Levigne

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Renaud Levigne? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Renaud Levigne. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Renaud Levigne en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Renaud Levigne te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Renaud Levigne!

Volg het aanbod kunst van Renaud Levigne te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Renaud Levigne te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Renaud Levigne instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Renaud Levigne kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Renaud Levigne!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Renaud Levigne kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Renaud Levigne en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Renaud Levigne via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Renaud Levigne of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Renaud Levigne?

Kunst kopen van Renaud Levigne begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Renaud Levigne, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Renaud Levigne. Om meer kans te maken om de Renaud Levigne te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Renaud Levigne! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.