Renee van Leusden (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Renee van Leusden
Renee van Leusden (1947)

Renee van Leusden (1947)

Kunstenaar

Renée van LEUSDEN

Aangeboden items
0
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Renee van Leusden (1947) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 15 items van Renee van Leusden (1947) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 14 mensen die Renee van Leusden (1947) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Renee van Leusden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Renee van Leusden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Renee van Leusden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Renee van Leusden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Renee van Leusden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Renee van Leusden!

Volg het aanbod kunst van Renee van Leusden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Renee van Leusden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Renee van Leusden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Renee van Leusden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Renee van Leusden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Renee van Leusden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Renee van Leusden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Renee van Leusden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Renee van Leusden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Renee van Leusden?

Kunst kopen van Renee van Leusden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Renee van Leusden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Renee van Leusden. Om meer kans te maken om de Renee van Leusden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Renee van Leusden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.