• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Sarah Vaughan (1924-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sarah Vaughan
Sarah Vaughan (1924-1990)

Sarah Vaughan (1924-1990)

Muzikant

Sarah VAUGHAN (Newark 1924 – Los Angeles 1990) 


Jazzzangeres, die samen met Billie Holiday en Ella Fitzgerald tot de grootsten in haar genre wordt gerekend. Zij is bekend om haar expressieve stem, uniek vibrato en groot vocaal bereik

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Sarah Vaughan - 10 inch - Sarah Vaughan Sings kopen? Bied vanaf 5!
Sarah Vaughan - 10 inch - Sarah Vaughan Sings

Vinyl

Geplaatst doorVeilingmeester-Vinyl

Eindtijd 30-07-2022 om 16:33

Jaartal1956
TypeOverig

Vinyl kopen van Sarah Vaughan

Wilt u graag vinyl kopen van Sarah Vaughan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Sarah Vaughan. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Sarah Vaughan en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Sarah Vaughan te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Sarah Vaughan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Sarah Vaughan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sarah Vaughan instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Sarah Vaughan vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Sarah Vaughan!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Sarah Vaughan kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Sarah Vaughan en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Sarah Vaughan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Sarah Vaughan of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Sarah Vaughan? (H2)

Vinyl kopen van Sarah Vaughan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Sarah Vaughan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Sarah Vaughan. Om meer kans te maken om de LP van Sarah Vaughan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Sarah Vaughan! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.