• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Shepard Fairey (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Shepard Fairey
Shepard Fairey (1970)

Shepard Fairey (1970)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Shepard FAIREY (Charleston 1970)

Amerikaanse street artist, grafisch ontwerper, activist en illustrator die opgekomen is vanuit de skate board scene. Hij is bekend geworden met zijn Andre the Giant Has a Posse" (…OBEY…) sticker campagne.

Hij kreeg wereldwijde bekendheid tijdens de presidentsverkiezingen van Amerika in 2008 voor zijn Barack Obama "Hope" poster. Het instituut van contemporary Art in Boston noemt hem een van de meest bekende en invloedrijke street artists. Zijn werk hangt ondermeer in het Smithsonian, het Museum of Modern Art in New York, de National Portrait Gallery in Washington en het Victoria and Albert Museum in Londen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
303
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  
Links
Favoriet
FA. (170 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Shepard Fairey - Offset-litho OBEY CREAM Handgesigneerd. kopen? Bied vanaf 50!
Shepard Fairey - Offset-litho OBEY CREAM Handgesigneerd.Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorHans1951

Eindtijd 09-10-2022 om 21:14

Jaartal2021
TechniekOffset
Afmetingen73 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Shepard Fairey - Justice Woman (Blue) kopen? Bied vanaf 190!
Shepard Fairey - Justice Woman (Blue)Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorstreetandartgallery

Eindtijd 28-04-2022 om 21:58

Jaartal2021
TechniekZeefdruk
Afmetingen61 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Shepard Fairey - High Cost of Free Speech kopen? Bied vanaf 240!
Shepard Fairey - High Cost of Free SpeechGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorstreetandartgallery

Eindtijd 23-05-2022 om 21:52

Jaartal2021
TechniekZeefdruk
Afmetingen61 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Shepard Fairey

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Shepard Fairey? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Shepard Fairey. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Shepard Fairey en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Shepard Fairey te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Shepard Fairey!

Volg het aanbod kunst van Shepard Fairey te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Shepard Fairey te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Shepard Fairey instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Shepard Fairey kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Shepard Fairey!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Shepard Fairey kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Shepard Fairey en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Shepard Fairey via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Shepard Fairey of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Shepard Fairey?

Kunst kopen van Shepard Fairey begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Shepard Fairey, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Shepard Fairey. Om meer kans te maken om de Shepard Fairey te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Shepard Fairey! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.