Siem van der Marel (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Siem van der Marel
Siem van der Marel (1944)

Siem van der Marel (1944)

Designer

Sinds de jaren zestig van de twintigste eeuw is Siem van der Marel actief als ontwerper, voornamelijk van glazen voorwerpen. Zijn ontwerppraktijken zijn nauw verbonden met de Glasfabriek Leerdam (tegenwoordig: Royal Leerdam), waar hij als vaste ontwerper in dienst is. De ontwerpen van Van der Marel zijn helder en eenvoudig, op zoek naar tijdloosheid. In zijn ontwerpstijl speelt hoop een belangrijke rol, wat hij tot uitdrukking brengt met de kleuren van de regenboog.

Aangeboden items
1
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Siem van der Marel - Glazen kom - KLM kopen? Bied vanaf 50!
Siem van der Marel (1944) Nederlands Glazen kom - KLM
Afmetingen6.5 x 17 cm (h x b)
Gewicht1670 g
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Design kopen van Siem van der Marel

Wilt u graag design kopen van Siem van der Marel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Siem van der Marel. Betaalbare en exclusieve design van Siem van der Marel en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Siem van der Marel te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Siem van der Marel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Siem van der Marel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Siem van der Marel instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Siem van der Marel design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Siem van der Marel!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Siem van der Marel kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Siem van der Marel en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Siem van der Marel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Siem van der Marel of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Siem van der Marel?

Design kopen van Siem van der Marel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Siem van der Marel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Siem van der Marel. Om meer kans te maken om het designobject van Siem van der Marel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Siem van der Marel! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.