Theo Broeren (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Broeren
Theo Broeren (1945)

Theo Broeren (1945)

Kunstschilder

Theo BROEREN (Ravenstein 1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
307
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo Broeren - Glicée met acryl op doek ‘Chique in het wit’ (ZEER GROOT) kopen? Bied vanaf 160!
Theo Broeren (1945) Nederlands Glicée met acryl op doek ‘Chique in het wit’ (ZEER GROOT)
TechniekAcryl
Afmetingen100 x 160 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 160
Bied mee Bied mee
Theo Broeren - Glicée met acryl op doek ‘Chique in het smal’ (GROOT) kopen? Bied vanaf 100!
Theo Broeren (1945) Nederlands Glicée met acryl op doek ‘Chique in het smal’ (GROOT)
TechniekAcryl
Afmetingen50 x 150 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo Broeren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Broeren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Broeren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Broeren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Broeren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Broeren!

Volg het aanbod kunst van Theo Broeren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Broeren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Broeren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Broeren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Broeren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Broeren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Broeren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Broeren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Broeren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Broeren?

Kunst kopen van Theo Broeren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Broeren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Broeren. Om meer kans te maken om de Theo Broeren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Broeren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.