Toon de Haas (1929-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Toon de Haas
Toon de Haas (1929-2015)

Toon de Haas (1929-2015)

Kunstenaar

Toon de HAAS (Oosterend 1929 - Amstelveen 2015)

Woonde en werkte sinds 1955 in Amstelveen. Hij heeft in verschillende ateliers geschilderd: o.a. in de van Speijckschool en later in een voormalig schoolgebouw achter de handwegkerk en nog later een wat kleiner atelier tegenover de molen, "de Dickert" ,.In dit atelier ontvangt toon bekende en minder bekende Amstelveners, die zich laten portretteren. Elke week verscheen een portret in het Amstelveens Weekblad. Toons´ oeuvre bestaat hoofdzakelijk uit 3 categorieën: A. Portretten (individuele en groeps-) B. Stillevens C. Landschappen

Schildert stillevens uit de voorwerpen die hij onder handbereik heeft, zoals potten, flessen, een Japanse pop, een masker, een waaier en bloemen, altijd verse bloemen die het liefst in waterverf worden gezet. De atelierstukken die De Haas schildert als een logisch gevolg op zijn stillevens, zijn geen mystiek getinte bespiegelingen over de vergankelijkheid. Het zijn vitale impressies van een vertrouwde werkplek waar de dingen zich koesteren in een door hoge vensters gezeefd licht.

Aangeboden items
1
Verkochte items
40
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Toon de Haas - Bloemen in vaas kopen? Bied vanaf 150!
Toon de Haas (1929-2015) Nederlands Bloemen in vaas
TechniekOlieverf
Afmetingen81 x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Toon de Haas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toon de Haas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toon de Haas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toon de Haas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toon de Haas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toon de Haas!

Volg het aanbod kunst van Toon de Haas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toon de Haas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon de Haas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toon de Haas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toon de Haas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toon de Haas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toon de Haas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toon de Haas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toon de Haas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toon de Haas?

Kunst kopen van Toon de Haas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toon de Haas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toon de Haas. Om meer kans te maken om de Toon de Haas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toon de Haas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.