Wim Heesakkers (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Heesakkers
Wim Heesakkers (1950)

Wim Heesakkers (1950)

Kunstenaar

Wim HEESAKKERS

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim Heesakkers - Take me to a higher level kopen? Bied vanaf 100!
Wim Heesakkers (1950) Take me to a higher level
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim Heesakkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Heesakkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Heesakkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Heesakkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Heesakkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Heesakkers!

Volg het aanbod kunst van Wim Heesakkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Heesakkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Heesakkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Heesakkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Heesakkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Heesakkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Heesakkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Heesakkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Heesakkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Heesakkers?

Kunst kopen van Wim Heesakkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Heesakkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Heesakkers. Om meer kans te maken om de Wim Heesakkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Heesakkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.