Alfred Eichhorn (1909-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Alfred Eichhorn
Alfred Eichhorn (1909-1972)

Alfred Eichhorn (1909-1972)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Favoriet
FA. 

Kunst verkopen van Alfred Eichhorn

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Alfred Eichhorn verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Alfred Eichhorn dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfred Eichhorn verkopen?

Verkoop kunst van Alfred Eichhorn via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Alfred Eichhorn verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Alfred Eichhorn en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Alfred Eichhorn die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Alfred Eichhorn via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Alfred Eichhorn kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Alfred Eichhorn te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Alfred Eichhorn te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Alfred Eichhorn gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Alfred Eichhorn via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Alfred Eichhorn op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Alfred Eichhorn toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Alfred Eichhorn niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Alfred Eichhorn te vergroten!

Ik wil kunst van Alfred Eichhorn verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Alfred Eichhorn dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Alfred Eichhorn. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.