Barbara Hepworth (1903-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Barbara Hepworth
Barbara Hepworth (1903-1975)

Barbara Hepworth (1903-1975)

Kunstenaar

Bied nu mee op 1 item(s) van Barbara Hepworth
Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Barbara Hepworth

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Barbara Hepworth verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Barbara Hepworth dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Barbara Hepworth verkopen?

Verkoop kunst van Barbara Hepworth via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Barbara Hepworth verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Barbara Hepworth en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Barbara Hepworth die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Barbara Hepworth via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Barbara Hepworth kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Barbara Hepworth te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Barbara Hepworth te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Barbara Hepworth gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Barbara Hepworth via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Barbara Hepworth op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Barbara Hepworth toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Barbara Hepworth niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Barbara Hepworth te vergroten!

Ik wil kunst van Barbara Hepworth verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Barbara Hepworth dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Barbara Hepworth. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.