Bridget Riley (1931)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Bridget Riley
Bridget Riley (1931)

Bridget Riley (1931)

Kunstenaar, Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Bridget Riley

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Bridget Riley verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Bridget Riley dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Bridget Riley verkopen?

Verkoop design van Bridget Riley via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Bridget Riley verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Bridget Riley en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Bridget Riley die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Bridget Riley via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Bridget Riley design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Bridget Riley te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Bridget Riley te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Bridget Riley gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Bridget Riley via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Bridget Riley op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Bridget Riley toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Bridget Riley niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Bridget Riley te vergroten!

Ik wil design van Bridget Riley verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Bridget Riley dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Bridget Riley. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.