Cassina Italië
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Cassina Italië
Cassina Italië

Cassina Italië

Fabrikant

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Cassina Italië

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Cassina Italië verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Cassina Italië dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Cassina Italië verkopen?

Verkoop design van Cassina Italië via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Cassina Italië verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Cassina Italië en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Cassina Italië die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Cassina Italië via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Cassina Italië design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Cassina Italië te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Cassina Italië te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Cassina Italië gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Cassina Italië via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Cassina Italië op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Cassina Italië toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Cassina Italië niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Cassina Italië te vergroten!

Ik wil design van Cassina Italië verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Cassina Italië dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Cassina Italië. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.