• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
David Bowie (1947-2016)
 1. Home
 2. >
 3. Veilingopbrengsten
 4. >
 5. David Bowie

David Bowie (1947-2016)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van David Bowie (1947-2016) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van David Bowie (1947-2016) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst verkopen van David Bowie

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van David Bowie verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van David Bowie dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van David Bowie verkopen?

Verkoop kunst van David Bowie via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van David Bowie verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van David Bowie en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van David Bowie die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van David Bowie via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw David Bowie kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van David Bowie te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van David Bowie te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van David Bowie gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van David Bowie via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van David Bowie op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van David Bowie toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van David Bowie niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van David Bowie te vergroten!

Ik wil kunst van David Bowie verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van David Bowie dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van David Bowie. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.