Dolf Wong Lun Hing (1921-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Dolf Wong Lun Hing
Dolf Wong Lun Hing (1921-2017)

Dolf Wong Lun Hing (1921-2017)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Dolf Wong Lun Hing (1921-2017) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Dolf Wong Lun Hing (1921-2017) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Dolf Wong Lun Hing

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Dolf Wong Lun Hing verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Dolf Wong Lun Hing dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Dolf Wong Lun Hing verkopen?

Verkoop kunst van Dolf Wong Lun Hing via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Dolf Wong Lun Hing verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Dolf Wong Lun Hing en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Dolf Wong Lun Hing die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Dolf Wong Lun Hing via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Dolf Wong Lun Hing kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Dolf Wong Lun Hing te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Dolf Wong Lun Hing te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Dolf Wong Lun Hing gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Dolf Wong Lun Hing via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Dolf Wong Lun Hing op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Dolf Wong Lun Hing toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Dolf Wong Lun Hing niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Dolf Wong Lun Hing te vergroten!

Ik wil kunst van Dolf Wong Lun Hing verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Dolf Wong Lun Hing dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Dolf Wong Lun Hing. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.