Ernesto Tatafiore (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Ernesto Tatafiore
Ernesto Tatafiore (1943)

Ernesto Tatafiore (1943)

Kunstenaar

Bied nu mee op 1 item(s) van Ernesto Tatafiore
Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Ernesto Tatafiore

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Ernesto Tatafiore verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Ernesto Tatafiore dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Ernesto Tatafiore verkopen?

Verkoop kunst van Ernesto Tatafiore via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Ernesto Tatafiore verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Ernesto Tatafiore en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Ernesto Tatafiore die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Ernesto Tatafiore via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Ernesto Tatafiore kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Ernesto Tatafiore te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Ernesto Tatafiore te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Ernesto Tatafiore gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Ernesto Tatafiore via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Ernesto Tatafiore op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Ernesto Tatafiore toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Ernesto Tatafiore niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Ernesto Tatafiore te vergroten!

Ik wil kunst van Ernesto Tatafiore verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Ernesto Tatafiore dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Ernesto Tatafiore. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.