• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ernst Oberhoff (1906-1980)
 1. Home
 2. >
 3. Veilingopbrengsten
 4. >
 5. Ernst Oberhoff

Ernst Oberhoff (1906-1980)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. 
filters

Kunst verkopen van Ernst Oberhoff

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Ernst Oberhoff verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Ernst Oberhoff dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Ernst Oberhoff verkopen?

Verkoop kunst van Ernst Oberhoff via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Ernst Oberhoff verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Ernst Oberhoff en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Ernst Oberhoff die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Ernst Oberhoff via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Ernst Oberhoff kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Ernst Oberhoff te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Ernst Oberhoff te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Ernst Oberhoff gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Ernst Oberhoff via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Ernst Oberhoff op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Ernst Oberhoff toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Ernst Oberhoff niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Ernst Oberhoff te vergroten!

Ik wil kunst van Ernst Oberhoff verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Ernst Oberhoff dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Ernst Oberhoff. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.