Fanny Brügger (1886-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Fanny Brügger
Fanny Brügger (1886-1970)

Fanny Brügger (1886-1970)

Kunstschilder

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  
Links
Favoriet

Kunst verkopen van Fanny Brügger

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Fanny Brügger verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Fanny Brügger dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Fanny Brügger verkopen?

Verkoop kunst van Fanny Brügger via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Fanny Brügger verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Fanny Brügger en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Fanny Brügger die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Fanny Brügger via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Fanny Brügger kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Fanny Brügger te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Fanny Brügger te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Fanny Brügger gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Fanny Brügger via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Fanny Brügger op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Fanny Brügger toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Fanny Brügger niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Fanny Brügger te vergroten!

Ik wil kunst van Fanny Brügger verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Fanny Brügger dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Fanny Brügger. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.