George Cosmin (1987)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. George Cosmin
George Cosmin (1987)

George Cosmin (1987)

Kunstenaar

Bied nu mee op 1 item(s) van George Cosmin
Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van George Cosmin

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van George Cosmin verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van George Cosmin dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van George Cosmin verkopen?

Verkoop kunst van George Cosmin via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van George Cosmin verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van George Cosmin en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van George Cosmin die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van George Cosmin via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw George Cosmin kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van George Cosmin te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van George Cosmin te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van George Cosmin gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van George Cosmin via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van George Cosmin op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van George Cosmin toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van George Cosmin niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van George Cosmin te vergroten!

Ik wil kunst van George Cosmin verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van George Cosmin dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van George Cosmin. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.