Hendrik Cornelis van de Mourik (1877-1944)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Hendrik Cornelis van de Mourik
Hendrik Cornelis van de Mourik (1877-1944)

Hendrik Cornelis van de Mourik (1877-1944)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Hendrik Cornelis van de Mourik

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Hendrik Cornelis van de Mourik dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik verkopen?

Verkoop kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Hendrik Cornelis van de Mourik en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Hendrik Cornelis van de Mourik die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Hendrik Cornelis van de Mourik via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Hendrik Cornelis van de Mourik kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Hendrik Cornelis van de Mourik te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Hendrik Cornelis van de Mourik op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Hendrik Cornelis van de Mourik toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Hendrik Cornelis van de Mourik niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Hendrik Cornelis van de Mourik te vergroten!

Ik wil kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Hendrik Cornelis van de Mourik dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Hendrik Cornelis van de Mourik. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.