James Reineking (1937-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. James Reineking
James Reineking (1937-2018)

James Reineking (1937-2018)

Kunstenaar, Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van James Reineking

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van James Reineking verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van James Reineking dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van James Reineking verkopen?

Verkoop kunst van James Reineking via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van James Reineking verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van James Reineking en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van James Reineking die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van James Reineking via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw James Reineking kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van James Reineking te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van James Reineking te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van James Reineking gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van James Reineking via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van James Reineking op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van James Reineking toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van James Reineking niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van James Reineking te vergroten!

Ik wil kunst van James Reineking verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van James Reineking dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van James Reineking. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.