• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Janneke Brinkman-Salentijn (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Veilingopbrengsten
 4. >
 5. Janneke Brinkman-Salentijn

Janneke Brinkman-Salentijn (1948)

Kunstenaar, Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Janneke Brinkman-Salentijn

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Janneke Brinkman-Salentijn verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Janneke Brinkman-Salentijn dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Janneke Brinkman-Salentijn verkopen?

Verkoop design van Janneke Brinkman-Salentijn via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Janneke Brinkman-Salentijn verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Janneke Brinkman-Salentijn en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Janneke Brinkman-Salentijn die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Janneke Brinkman-Salentijn via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Janneke Brinkman-Salentijn design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Janneke Brinkman-Salentijn te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Janneke Brinkman-Salentijn te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Janneke Brinkman-Salentijn gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Janneke Brinkman-Salentijn via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Janneke Brinkman-Salentijn op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Janneke Brinkman-Salentijn toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Janneke Brinkman-Salentijn niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Janneke Brinkman-Salentijn te vergroten!

Ik wil design van Janneke Brinkman-Salentijn verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Janneke Brinkman-Salentijn dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Janneke Brinkman-Salentijn. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.