Jürgen Holtfreter (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Jürgen Holtfreter
Jürgen Holtfreter (1937)

Jürgen Holtfreter (1937)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Kunst verkopen van Jürgen Holtfreter

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Jürgen Holtfreter verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Jürgen Holtfreter dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Jürgen Holtfreter verkopen?

Verkoop kunst van Jürgen Holtfreter via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Jürgen Holtfreter verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Jürgen Holtfreter en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Jürgen Holtfreter die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Jürgen Holtfreter via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Jürgen Holtfreter kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Jürgen Holtfreter te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Jürgen Holtfreter te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Jürgen Holtfreter gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Jürgen Holtfreter via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Jürgen Holtfreter op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Jürgen Holtfreter toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Jürgen Holtfreter niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Jürgen Holtfreter te vergroten!

Ik wil kunst van Jürgen Holtfreter verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Jürgen Holtfreter dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Jürgen Holtfreter. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.